TURISTIČKA ZAJEDNICA I „SLAVONSKI BISER“ POZIVAJU NA DRUGU „SARMIJADU U PROVIJADU“

1014 0

NOVA GRADIŠKA, 17. ožujak 2011. – Druga po redu „Sarmijada i provijada“ održat će se 2. travnja 2011. godine u Restoranu s prenoćištem „Slavonski biser“, s početkom u 14.30 sati. – Prva „Sarmijada i provijada“ održana je 20.ožujka 2010 godine, u organizaciji Restorana s prenoćištem“Slavonski biser“ i Turističke zajednice grada Nova Gradiška.

Namjera ove manifestacije je, u gastro ponudi našeg grada, osigurati dostojno mjesto sarmi i provi kao tradicionalnim jelima Slavonije. Isto tako, želja nam je i obogatiti turističku ponudu te doprinijeti povećanju broja gastro manifestacija na novogradiškom području – navodi Mirjana Štrbac, u ime organizatora Tutističke zajednice Nova Gradiška.

Kao suorganizatori ove godine pridružuje se i Udruga Čuvara pučke Kulturne Baštine „Tkanica“ Nova Gradiška. I ove godine će stručni ocjenjivački žiri ocijeniti kvalitetu sarme i prove, a sve zainteresirane natjecateljske skupine moraju se prijaviti i popuniti prijavni obrazac, koji se nalazi na www.tzgng.hr ili kliknite na ovaj – LINK –  i dostaviti ga Turističkoj zajednici. Za sve natjecatelje, prilikom proglašenja pobjednika, organizator osigurava i primjerene nagrade.

 

Related Post

DANAS

Autor - 22/04/2012 0
Umjetnička akademija u Osijeku i Učilište Relković pozivaju sve ljubitelje glazbe da u ponedjeljak 23.travnja 2012. u 19,30 dođu na…