Učenici prvašići PŠ Gornji Bogićevci sa učiteljicom Spomenkom Bošnjaković posjetili knjižnicu „Grigor Vitez“

843 0

GORNJI BOGIĆEVCI – Dana 26. rujna učenici I. razreda PŠ Gornji Bogićevci i njihova učiteljica Spomenka Bošnjaković posjetili su Narodnu knjižnicu i čitaonicu „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci.
-Neki od njih po prvi puta ušli su u našu knjižnicu za razliku od onih koji su već bili nekoliko puta sa starijim bratom ili sestrom, mamom ili tatom. Upoznali su se sa svim sadržajima koje knjižnica nudi svojim korisnicima i članovima. Naučili su nešto novo o knjizi i knjižnici, prelistali knjige koje su ih privukle, prošli kroz knjižnicu i pogledali knjižnu građu na policama, doznali kako se postaje član knjižnice, te put knjige od ulaska u knjižnicu do stavljanja u posudbu i naravno sve ostalo što ih zanima. Na poklon su dobili straničnik za knjige koji će ih uvijek podsjećati na knjižnicu i njihov prvi dolazak u nju. Nadamo se kako je ovo samo jedan posjet od brojnih koji slijede u budućnosti, jer djeca se uče od malih nogu ljubavi prema knjizi i čitanju.
Knjižnica je upravo pravo mjesto za čitanje i stjecanje novih znanja, stoga dođite svi vi koji volite čitati i budite naši članovi, vrata naše knjižnice otvorena su svima Vama – navodi i poziva u knjižnicu Jasminka Klarić, njena voditeljica.

Related Post