4. POJHEDINAČNI MASTERS HUT- a – ZAVRŠNI TURNIR

1251 0

ZAGREB / NOVA GRADIŠKA – Na teniskim terenima u ŠRC Trnje u Zagrebu 29. i 30. listopada 2016. godine održan je završni turnir 4. Pojedinačni masters HUT-a u organizaciji Hrvatske unije tenisača.

Na turniru je nastupilo po šest najuspješnijih tenisača iz cijele Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine u 2016. godini u svakoj kategoriji, koji su tijekom cijele sezone sukladno postignutim rezultatima na natjecanjima dobivali određeni broj bodova te se na kraju dobila rang lista najboljih. Nastupilo je ukupno 68 igrača i igračica te je u dva dana odigrano 96 susreta.

Za Teniski klub „Nova Gradiška“ nastupili su Marko Brčić u kategoriji +35 i Aleksandar Jović u kategoriji +50. Aleksandar Jović je svoj nastup završio u grupnoj fazi natjecanja sa dva poraza. Marko Brčić je u grupnoj fazi natjecanja zabilježio jednu pobjedu i jedan poraz što je bilo dovoljno za prolaz u polufinale. U polufinalu Marko Brčić je pobijedio Alena Ontla iz Bjelovara rezultatom 6:2, 6:2. U finalu je poražen tijesnim rezultatom u jednom neizvjesnom meću od Dejana Kinkele iz Lovrana rezultatom 6:4, 4:6, 10:8 koji je ovom pobjedom obranio naslov od prošle godine.

Related Post