1365 0

NOVSKA – Sportski auto klub „Moslavina“ iz Kutine, 30.6.2019. godine u Novskoj organizira autoslalom natjecanja pod nazivom „Novska race 2019“.
Po programu službeni treninzi počinju u 10,30, svečano otvaranje se očekuje u 12,45, te start prve od tri vožnje u 13,00 sati. Svečano proglašenje očekuje se u 18.00 sati u prostorijama tvrtke Novokom d.o.o.
Ovo natjecanje se boduje za
Prvenstvo Hrvatske i Otvoreno Prvenstvo Zagreba u autoslalomu.
Nakon godinu dana pauze, i organizacije najuspješnijih autoslalom natjecanja u Hrvatskoj sezone 2016. i 2017., entuzijasti iz SAK Moslavina su odlučili ponovno pokazati kako je sport dobrodošao u svim krajevima Lijepe Naše, pa su uz sportski support AK INA delta Zagreb, te pod pokroviteljstvom grada Novske, Turističke zajednice grada Novske, kao i Sisačko moslavačke županije i Turističke zajednice SMŽ, pokrenuli ovaj projekt. Start utrke je u Podgorskoj ulici, a skica staze i detalji vezani uz nju se nalaze u nastavku.
„Novska race 2019“ je 4. po raspredu natjecanje u autoslalom kalendaru sezone 2019., te samim time izuzetno važno jer označava prolazak polovine sezone i početak završnih borbi za naslove Državnih prvaka.
Očekujemo dolazak preko 60 vozača, vozačica i juniora iz cijele Hrvatske, budući da će staza u Novskoj prvi puta biti vožena, te je samim time sama po sebi izazov.
Lista prijavljenih vozača biti će objavljena u petak 28.6.2019., a do tada nas možete pratiti na:
WWW: www.sak-moslavina.hr
Facebook: https://www.facebook.com/novskarace/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCl3PmRgnjc7sgFGNBgxU5Tg
Ujedno koristimo priliku najaviti iznenađenja i nagradnu igru koju priređujemo za gledatelje i fotografe, a koja neće proći nezapaženo. PRESS se nalazi u Uredu natjecanja označenom na skici staze.
Za sva pitanja stojimo na raspolaganju i veselimo se susretu u Novskoj!
Dobro nam došli!

Related Post

PLIN PROJEKT

Autor - 19/04/2012 0
  Još u lipnju prošle godine, zbog nezakonito provedenog natječaja, državna inspekcija zabranila odabranom distributeru, Plin projektu Josipa Vukovića, daljnju…