Na području Brodsko-posavske županije nema novooboljelih osoba od COVID-19

1100 0

Lokalni stožeri Civilne zaštite provode kontrolu provođenja mjera za pokretanje gospodarskih aktivnosti. Ima nepravilnosti. Za sada se izdaju samo upozorenja poslodavcima da ih otklone

Autor Jakša Samardžić

SLAVONSKI BROD, 16. svibnja 2020. – U posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije nema novooboljelih osoba od COVID-19. Nalazi svih 87 testiranih osoba bili su negativni, ali tijekom dana očekuju se još rezultati dijela briseva uzetih tijekom jučerašnjeg dana.
Ukupan broj oboljelih osoba na području Brodsko-posavske županije i dalje iznosi 32, ozdravilo je 15 osoba, a uz 1 ranije preminulu osobu, još je 16 aktivnih oboljelih osoba – priopćio je danas Stjepan Bošnjaković, načelnik Stožera CZ BPŽ.

Tijekom vikenda pojačani su nadzori od strane lokalnih stožera Civilne zaštite,  u posljednja 24 sata izvršeno je 945 kontrola, a za 11 utvrđenih nepravilnosti izdana su upozorenja radi otklanjanja istih.

Related Post

Trg na trgu

Autor - 20/07/2017 0
NOVA GRADIŠKA – Puštanjem u promet kružnog toka i postavljanjem klupa privedeni su kraju radovi na platou ispred Gimnazije i…