ANKETA – KOMENTIRAJTE TRENUTNE REZULTATE ANKETE ZA IZBOR NAJBOLJEG POLITIČARA U NOVOJ GRADIŠKI U 2010. GODINI

1059 0

NOVA GRADIŠKA, 24. siječanj 2011. – Anketa za izbor političara 2010. u Novoj Gradiški po vremenu trajanja negdje je na sredini. Iako je bilo sugestija da ju treba prekinuti je nije vjerodostojna nećemo to učiniti, jer i takva kakva jest govori o političkim odnosima, dosegu demokracije i sredstvima koja se koriste da bi se potvrdila politička uvjerljivost, i na

kraju polučio dobar izborni rezultat, što je krajnji cilj svih sudionika u političkom životu. Njihovo je demokratsko pravo da koriste sve metode. Druga je stvar kako će to birači shvatiti i hoće li na izborima vrednovati. Da bi se došlo na vlast, ili zadržalo vlast koriste se sve metode i izborne prevare. Zar mi u Novoj Gradiški nemamo neprirodne izborne jedinice pa i koaliciju na vlasti između SDP-a i HDSSB-a za koju se mnogi pitaju kako uopće funkcionira. Nasmijao sam se na jedan komentar vezan za usvajanje gradskog Proračuna čije usvajanje naš sugrađanin komentira riječima „dobili su podršku i iz Zenice“.

 

Smatram da ovu anketu i njene rezultate treba ozbiljno shvatiti, bez obzira koliko ona bila nevjerodostojna, jer je odraz političke vjerodostojnosti i truda aktera i stranaka koje iza njih stoje, pa i građana koji glasuju u anketi. Zato komentirajte anketu i njene rezultate ili o njima barem malo razmislite.

Related Post

ZASLUŽENO PRIZNANJE

Autor - 25/11/2014 0
S radošću i ponosom delegacija Grada Nove Gradiške primila je Priznanje i maketu „Grad Nova Gradiška – prijatelj djece“

Autor - 13/08/2011 0
{vimeo}27379432|400|220|1{/vimeo}