Antonija Kraljić proglašena Divom godine u multimedijalnoj akciji Večernjeg lista i magazina Diva

526 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 13. prosinac 2018, – Iz Zagreba je stigla vijest da je naša sugrađanka Antonija Kraljić, sa još četiri žene iz Hrvatske, proglašena Divom godine u ovogodišnjoj multimedijalnoj akciji Večernjeg lista i magazina Diva. Uz Antoniju Kraljić to su Magda Milas-Gržetić, Jasmina Kadija, Jadranka Cikoja i Maja Bogović.

Portal i magazin Diva pokrenuo je veliki projekt DIVA GODINE u kojem su čitatelji prijavljivali žene iz svoje okoline koje iz dana u dan pokazuju svoju hrabrost, snalažljivost i energiju – neovisno o godinama, podrijetlu, socijalnom statusu i obrazovanju. Među nominiranima je bila i naša sugrađanka Antonija Kraljić.

-Hvala vam što ste svojim inspirativnim pričama motivirale sve nas i dale nam nadu u bolje sutra time što svojim primjerom pokazujete da nema nerješivog problema. A najviše od svega, hvala vam što ste dale novo značenje riječi Diva, a to je stvarne žene heroji – rekla je Vesna Blašković, urednica magazinskih izdanja i zahvalila svima koji su podržali ovaj projekt, a prenosi diva.vecernji.hr
-Hrabru i optimističnu Antoniju Kraljić (24) ni nekoliko tumora ni gubitak sluha nisu spriječili da završi fakultet. Živi u Novoj Gradiški, trenutačno traži posao, a optimizam je ne napušta unatoč teškim dijagnozama, zbog kojih je izgubila sluh, a morala je i ponovno naučiti hodati- stoji u obrazloženju.
Ovo priznanje svakako je dodatna potpora Antoniji u njezinoj borbi za zdravlje.

Related Post