AUTOCESTA A3: Mobilna jedinica prometne policije u dva automobila pronašla drogu 

493 0

Na odmorištu kod Dragalića kod 33-godišnjeg suvozača osobnog automobila novogradiških registracijskih oznaka pronašli 29 grama marihuane, a na naplatnoj postaji Lužani kod 34-godišnjaka 4,2 grama marihuane i 0,6 grama  kokaina

Foto Policija brodsko-posavska, Ilustracija

NOVA GRADIŠKA, 3.  siječnja 2022. – Jučer  je Mobilna jedinica prometne policije Ravnateljstva policije na odmorištu autoceste A3  kod Dragalića, oko 16.40 sati, zaustavila 26-godišnjeg vozača osobnog automobila, novogradiških registracijskih oznaka. 

Tijekom postupanja vozač je odbio testiranje na droge, a pregledom vozila i 33-godišnjeg suvozača je pronađeno ukupno oko 29 grama droge marihuane.

Na Staru godinu (31. prosinca) oko 17.30 sati, Mobilna jedinica prometne policije je na naplatnoj postaji Lužani na autocesti A3, kontrolirala 34-godišnjaka kod kojega je pronađeno 4,2 grama droge marihuane i 0,6 grama droge kokain.

Poradi počinjenih navedenih prekršaja, svi počinitelji su prekršajno sankcionirani u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Related Post

BORODSKO-POSAVSKA ŽUPANIJA

Autor - 24/08/2016 0
Dan je protekao u znaku promocije sporta, a KKK “Olimpik”, Nanbudo klub “Slavonija”, te Oliver Mofardin primili su županijske potpore…