Autocestom jurio 255 km/h, bez dozvole i sa 2,2 promila automobilom se zaletio u neregistrirani traktor

1286 0

SLAVONSKI BROD / NOVA GRADIŠKA, 12. lipnja 2019. – U Klakaru, jučer, (11. lipnja) oko 18.30 sati, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Policija je očevidom utvrdila da se 36-godišnjak upravljajući (bez vozačke dozvole) osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka kretao iz smjera zapada u smjeru istoka.
Suprotnim prometnim trakom se kretao 70-godišnjak upravljajući neregistriranim traktorom.
U jednom trenutku je 36-godišnjak osobnim automobilom prešao na suprotnu prometnu traku uslijed čega je udario u traktor.
Policijski službenici su alko-testom 36-godišnjaku utvrdili koncentraciju alkohola u organizmu od 2,2 promila, te je doveden i zadržan u Postaji prometne policije Slavonski Brod do otriježnjenja.
Policija protiv oba vozača podnosi odgovarajuće prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu.

NA AUTOCESTI A3 POLICIJA UHVATILA JOŠ JEDNOG NESAVJESNOG VOZAČA
Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, jučer (11.lipnja), oko 23.45 sati, na autocesti A3 Bregana-Lipovac, kod Okučana, uhvatili su nesavjesnog 30-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je autocestom jurio brzinom od 255 km/h, upravljajući osobnim automobilom austrijskih registarskih oznaka. Policijski službenici su vozača odmah kaznili novčanom kaznom te mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 1 mjesec.

Related Post