BESPLATNA RADIONICA: Moderne tehnologije u stakleničarstvu i načini financiranja

274 0

ZAGREB – Hrvatska podružnica Poljske Agencije za Investicije i Trgovinu ima čast pozvati Vas na radionicu Moderne tehnologije u stakleničarstvu i načini financiranja istih, koji će biti održan početkom srpnja 2019. godine u Zagrebu.

Prilikom radionice saznat ćete koja se rješenja mogu koristiti za učinkovitiju i profitabilniju izgradnju staklenika, te za opremanje sa pametnim izvorima svijetla i topline.

Prezentaciju vodit će predstavnici svjetski priznatih vodećih poljskih proizvođača opreme za staklenike, firme D.A. Glass i Plantalux.

Dodatno u sastanku sudjelovati će i predstavnica konzultantske firme Euro Grant Konzalting, koja će predstaviti kako se predmetna ulaganja mogu financirati sredstvima Europske Unije.

Za sudjelovanje u sastanku potrebno se prijaviti preko linka ili slanjem svojih podataka (ime, prezime, tvrtka, OIB, broj telefona, email adresa) na mail: zagrzeb@paih.gov.pl. Nakon zaprimanja prijava, odabranim prijaviteljima šaljemo detaljne informacije vezane za datum i lokaciju događaja.

Sudjelovanje u radionici je besplatno, no broj mjesta je ograničen, s toga ljubazno vas molimo za prijavu u što kraćem roku!

Related Post

I ŽENE SE TUKU

Autor - 07/08/2017 0
SLAVONSKI BROD, 7. kolovoza 2017. – Tijekom vikenda Brodsko-posavska policija je intervenirala u dva slučaja remećenje javnog reda i mira.…