BRODSKI BICIKLISTI ULTRAMARATONCI DOČEKANI I U NOVOJ GRADIŠKI

1318 0

NOVA GRADIŠKA – Deset biciklista i biciklistica, članova Biciklističke udruge Brod osmu godinu za redom voze sedmodnevni ultramaraton od Vukovara do Dubrovnika u spomen na poginule i nestale hrvatske branitelje 108. brigade.

Put je to dug 1050 km i voze ga u čak šest etapa, dnevno 180-200 km.

 

U utorak, 28. lipnja dočekani su i u Novoj Gradiški gdje su sa zamjenicom gradonačelnika Vesnom Đapić i voditeljicom Odsjeka za društvene djelatnosti grada Mihaelom Đeraj, koje su im uputile riječi dobrodošlice, odali počast poginulim hrvatskim braniteljima kod Spomen obilježja poginulim, smrtno stradalim i umrlim hrvatskim braniteljima.

 

U prostoru Društvenog doma grad im je osigurao osvježenje, a u trenucima odmora predsjednik Goran Šotola upoznao je i s djelovanjem Udruge i s ciljevima ultramaratona.

 

– Lijepo vas je vidjeti da na ovaj način odajete počast svojim poginulim i nestalim prijateljima i suborcima, a u grad Novu Gradišku uvijek ste dobro došli i uvijek ćemo vas s radošću dočekati- rekla je, među ostalim Vesna Đapić.

Related Post

SLAVLJE NOVOGRADIŠKIH VATROGASACA

Autor - 22/10/2015 0
Ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina ključeve cisterne uručio je Siniši Makovičiću, zapovjedniku Javne vatrogasne NOVA GRADIŠKA, 22. listopad 2015. – Bilo…