BRZI NOVOGRADIŠKI POLICAJCI: Višestruki počinitelj težih prometnih prekršaja (22) ostavio automobil i bježao u polje 

634 0

Policijski službenici su od 22-godišnjaka privremeno oduzeli osobni automobil vlasništvo 35-godišnjakinje protiv koje također podnose optužni prijedlog jer je automobil dala osobi koja nema pravo na upravljanje  

Foto Policija brodsko-posavska, Ilustracija

 

NOVA GRADIŠKA, 4. kolovoza 2022. – Na novogradiškom području, jučer, oko 17 sati, policijski službenici su nadzirući promet uočili poznatu osobu, koja je upravljala osobnim automobilom i izdali naredbu o zaustavljanju. 

Vozač se oglušio o naredbe policije i nastavio vožnju, zaustavivši se naknadno. Potom je izašao iz vozila i užurbanim korakom se uputio poljskim putem, no ubrzo je uhvaćen i doveden u policijsku postaju. 

Potvrđeno je da se radi o 22-godišnjaku – višestrukom počinitelju težih prometnih prekršaja, koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima, te za vrijeme dok mu je izdano rješenje kojim mu je određeno da ne može podnijeti zahtjev za izdavanje vozačke dozvole na rok od dvije godine zbog prikupljenih prekršajnih bodova (18). Također, tijekom vožnje nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom. Policijski službenici su od 22-godišnjaka privremeno oduzeli osobni automobil, te protiv istoga podnose optužni prijedlog Općinskom sudu zbog počinjenih prekršaja, kao i protiv 35-godišnje vlasnice koja je automobil dala na upravljanje osobi koja nema pravo na upravljanje.  

Related Post

UPORNO VOZIO BEZ DOZVOLE

Autor - 27/11/2014 0
NOVA KAPELA, 27. studeni 2014. – Jučer, oko 10.45 sati u Novoj Kapeli, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, kontrolirajući…

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

Autor - 18/02/2014 0
Pozdravljam jedinstvo koje je bilo u županijskoj Skupštini bez obzira što je bilo komentara tko je bio prvi i kad…