CENTAR ZA PREDŠKOLSKI ODGOJ – Što se u vrtiću radi

1320 0

autor poumar/F.S. 

NOVA GRADIŠKA, U utorak , 1. lipnja Centar za predškolski odgoj “Grigor Vitez” Nova Gradiška svečano je obilježio DAN VRTIĆA. Svečanost je započela razgledanjem izložbe dječjih likovnih radova u predvorju Doma kulture, a nastavljena priredbom “ŠTO SE U VRTIĆU RADI 2010.” u prepunoj dvorani Relković.

 

Nazočne je, u ime svih zaposlenika i polaznika Centra za predškolski odgoj, pozdravila ravnateljica ZDENKA ZEČEVIĆ, a u ime Grada pozdravne riječi i čestitke zaposlenicima i polaznicima vrtića uputila je zamjenica gradonačelnika zadužena za društvene djelatnosti dr. LJEPŠA RAKAS VUJČIĆ.

Iskren i topao pozdrav svima u dvorani i malima i velikima u ime svih djeklatnika Centra za predškolski odgoj „Grigor Vitez“ i u moje osobno ime. Izuzetno sam sretna što će vas naši „maturanti“ i njihove odgojiteljice bar na kratko pozvati u svijet mašte, pjesme, plesa i stihova gdje će nam biti lijepo i toplo oko srca. Ovo jer uspješan završetak još jedne pedagoške godine. Svi skupa trebamo biti ponosni jer smo oko 700 djece proveli kroz odgojno-obrazovni proces. Niti ove godine nedostatak materijalnih sredstava nije utjecao na kvalitetu odgojno-obrazovnog rada u našoj predškolskoj ustanovi nego naprotiv, mi djelatnici Centra bili smo silom prilika još kreativniji, snalažljiviji i štedljiviji. Svojim smo radom ukazivali lokalnoj samoupravi da smo nezaobnilazni faktor odgojno-obrazovnom procesu RH.  

A onda su mališani i njihove tete pokazali svojim roditeljima, braći, sestrama, bakama i djedovima ŠTO SE U VRTIĆU RADI i što su naučili tijekom vrtićke godine. Posebno dirljiv za sve bio je oproštaj polaznika starijih vrtićkih skupina i polaznika predškole koji će od jeseni u školske klupe.

 Program je uredila i vodila odgajateljica SILVANA SAVI.

 poumar  

Related Post