CIGARETA ZAPALILA MADRAC: U požaru smrtno stradao 76-godišnjak 

1218 0

Foto Policija brodsko-posavska 

SLAVONSKI BROD, 15.  veljače 3022. -Danas u 8,50 sati, u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava da je tijekom noći došlo do požara na vikend kući u Slavonskom Brodu, Ulica Gaj, kojom prilikom je jedna osoba smrtno stradala. 

Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave. U unutrašnjosti vikend kuće pronađeno je mrtvo tijelo 76-godišnjaka. 

Zajedničkim očevidom policijskih službenika i inspektora zaštite od požara, utvrđeno je, da je do požara došlo u vremenu od 23.30 do 8.30 sati, djelovanjem gorivim dijelom tvari (žar cigarete) na madrace koji su se nalazili u unutrašnjosti, te se potom požar proširio i na ostale predmete u prostoriji. 

Policijski službenici dostavljaju izvješće Županijskom državnom odvjetništvu – priopćila je Policija brodsko-posavska. 

 

                         Požar na obiteljskoj kući

 Jučer je Slavonskom Brodu, u ulici P. Svačića, oko 21.30 sati, došlo je do požara na obiteljskoj kući (vlasništvo 80-godišnjaka), kojom prilikom je izgorjela unutrašnjost i krovište kuće. Na mjesto događaja izišli djelatnici Hitne medicinske pomoći Slavonski Brod, koji su pružili pomoć vlasniku koji je otežano disao uslijed boravka u kući u vrijeme požara te djelatnici HEP-a, koji su privremeno isključili struju. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod.

Očevidom policijskih službenika i inspektora zaštite od požara, utvrđeno da je do požara došlo uslijed prijenosa topline s električne grijalice na gorivi materijal. Policija dostavlja izvješće o događaju Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

Related Post