DAN OPĆINE REŠETARI: načelnik Zlatko Aga uručio donaciju od 50.000 kuna Općoj bolnici Nova Gradiška

1116 0

Autor Franjo Samardžić

REŠETARI – Obilježavanje Dana općine Rešetari bila je prilika da općinski načelnik Zlatko Aga prigodno u ime Općine Rešetari uruči donaciju od 50.000 kuna Općoj bolnici Nova Gradiška. Donaciju je primio ravnatelj dr. Josip Kolodziej
-Moram pohvaliti župana brodsko-posavskog Danijela Marušića, gradonačelnika Nove Gradiške Vinka Grgića i sve kolege načelnike iz zapadnog dijela naše županije što su u suradnji s ravnateljem Opće bolnice dr. Josipom Kolodzijem uspostavili odličnu suradnju. Posebno stoga što je svaka pomoć Bolnici dobrodošla. Kada se počela uređivati Pedijatrija, uz Županiju i Grad Novu Gradišku, koji su dali najviše, mi smo se načelnici odlučili isto tako na donaciju. Smatram da je obilježavanje Dana općine dobra prilika da ravnatelju uručimo donaciju Općine Ršetari i pomognemo uređenju naše zajedničke bolnice. Ravnatelju, dr. Kolodzieju i njegovom timu moram zahvaliti na dosadašnjem radu i naporima koje ulažu u stvaranju boljih uvjeta u bolnici, kako za rad liječnika, tako i za pacijente – kazao je načelnik Zlatko Aga.

-Prilika je ovo da se na donaciji zahvalim ne samo Općini Rešetari i njenom načelniku već i ostalim općinama i njihovim načelnicima. Moram reći da je načelnik Zlatko Aga bio jedan od inicijatora ove akcije u kojoj su načelnici općina sa područja bivše Općine Nova Gradiška zajedno s gradonačelnikom Nove Gradiške prikupili 600.000 kuna. Omogućilo je to da ovih dana završavamo rekonstrukciju Odjela pedijatrije. Time ćemo omogućiti primjerene uvjete za rad liječnika i što je još važnije za boravak bolesne djece – kazao je dr. Kolodziej.

Related Post