Još jedno dijete stradalo u prometnoj nesreći

823 0

Foto SBplus

SLAVONSKI BROD, 18.  veljače 2019.-  Još jedno dijete stradalo je u prometnoj nesreći koja se danas dogodila u Slavonskom Brodu na kružnom toku. Okolnosti  još uvijek nisu poznate. Kako javlja SB plus pretpostavlja se da se radi o malom djetetu jer je na  mjestu prometne  nesreće pronađena duda. Dijete je prevezeno u brodsku bolnicu   i navodno je operirano.

Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske  navodi da  će Policijski službenici  očevidom utvrditi  okolnosti pod kojim se dogodila prometna nesreća, a po dovršetku očevida uslijediti će  detaljna informacija.

-U Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, danas oko 12.50 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na kružnom toku, kod Naselja A. Hebrang, u Slavonskom Brodu. Radi se o naletu osobnog automobila na ženu s djetetom. Ozlijeđeno dijete je odmah prevezeno u bolnicu i zadržano na liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu – navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

Related Post

Priveden ubojica 64-godišnjaka

Autor - 10/05/2017 0
SLAVONSKI BROD – Operativnim radom policijskih službenika Policijske uprave brodsko-posavske, razriješeno je kazneno djelo ubojstva 64-godišnjaka u Slavonskom Brodu. Policijski…

24-SATNA AKCIJA NADZORA BRZINE

Autor - 17/04/2018 0
SLAVONSKI BROD,  17.  travnja 2018. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske,  kao i ostale policijske uprave, temeljem TISPOL-ovog plana aktivnosti…