U prometnoj nesreći u Dragovcima poginuli vozač (21) i suvozač (18), a dvije osobe (16 i 19) teško su ozlijeđene

1916 0

(foto: Google Street View)

DRAGOVCI – U četvrtak (31.listopada), u 21.45 sati, u Dragovcima (općina Nova Kapela), dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a dvije osobe teško ozlijeđene – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.
Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška u nazočnosti zamjenika Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavili su očevid i utvrdili da je do prometne nesreće došlo na način da je 21-godišnji vozač osobnim automobilom krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće.
U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno su stradali 21-godišnji vozač i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19 godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu Nova Gradiška.
Policijski službenici podnose izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

JAVNI POZIV

Autor - 11/09/2015 0
SLAVONSKI BROD – Na temelju čl.14. Odluke o ustrojstvu i djelokrugu županijskih upravnih tijela (Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije,broj 20/05) i…

POGINUO TRAKTORIST

Autor - 04/07/2013 0
Jučer, oko 17.20 sati, u Sikirevcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 47-godišnji vozač traktora. Do prometne…