Danas plenum nogometnih klubova u Cerniku

586 0

15. srpanj 2011. – Danas će se u Cerniku s početkom u 19 sati

u zgradi Općine Cernik održati plenarna sjednica klubova Druge i Treće županijske nogometne lige, zapad, koja je u ingerenciji Nogometnog središta Nova Gradiška.

Na plenumu će se pored analize stanja u županijskim ligama, koje će podnijeti povjerenik za natjecanje Krunoslav Hoffer, izvući i parovi za jesenski dio natjecanja u Prvoj i Drugoj županijskoj ligi zapad. Na plenumu će biti nazočan i predstavnik našeg trećeligaša Mladosti iz Cernika jer će nakon ligaškog rasporeda, s početkom u 20 sat biti izlačenje parova za novi ciklus natjecanja za nogometni Kup na području Nogometnog središta Nova Gradiška.

Kako nas je danas u telefonskom razgovoru izvijestio predsjednik NS Nova Gradiška, dr. Damir Japundžić, plenarnoj sjednici prisustvovat će, pored drugih uzvanika, i glavni tajnik Nogometnog saveza Hrvatske, Zorislav Srebrić, u sklopu obilježavanja obljetnice pola stoljeća djelovanja Nogometnog podsaveza, odnosno danas Nogometnog središta Nova Gradiška. Očekuje se da će glavni tajnik Srebrić, nakon izlaganja predsjednika dr. Japundžića o radu Saveza u proteklih 50 godina, iznijeti i najnovije aktualnosti iz nogometa. 

 

Na slici Josip Bencetić Joka utemeljitelj Nogometnog podsaveza Nova Gradiška prije 50 godina.

Related Post