DAVOR VLAOVIĆ: Ostati na poziciji vlasti u Županiji, imati isti ili veći broj načelnika i promicati politike i ideja HSS-a

971 0

NOVA GRADIŠKA – Obilježavanje  20. obljetnice osnivanja Općinske organizacije  Hrvatske seljačke stranke Staro Petrovo Selo,  i okupljanje HSS-ovih   načelnika i drugih čelnih judi u obnašanju vlasti na lokalnoj razini,  predsjednik Županijske organizacije Davor Vlaović  iskoristio je za analiziranje  aktivnosti  koje su usmjerena na predstojeće lokalne izbore.

– U Starom Petrovom Selu smo  održali sjednici Županijskog odbora  i razgovarali o pripremama za lokalne izbore. Temeljem odluke Glavnog odbora sve   općinske i gradske organizacije imaju samostalnost u odlučivanju,  na koji način će izaći na izbore i s kojim kandidatima i partnerima, te  programski se odrediti.

Dobili smo  izvješća sa terena, a informirao sam  o dosadašnjim  pregovorima što se tiče  župana, županijske liste  i pozicija HSS-a.  Pregovori se još uvijek  vode s postojećim partnerima,  s HDZ-om i ostalima.  Isto tako smo razgovarali sa svim drugim strankama koje djeluju na području Brodsko-posavske županije.

Želja nam je da HSS ostane u   poziciji vlasti na nivou županije, da imamo isti ili veći broj vijećnika što je bitno za promicanje politika i ideja HSS-a.

Što se tiče općina i gradova   želja nam je da naših sedam načelnika ponove svoj mandat.

Mislimo da smo dobro radili   i da su birači prepoznali naš rad i trud u prethodnom razdoblju. Naravno da nam je želja imati što više kandidata za načelnika  općina i općinska vijeća.

Želimo dati šansu mladima da se uključe u politiku i da odlučuju o svojoj sudbini. Ono što HSS zagovara  i traži  je da se u svakoj sredini radi na stvaranju kvalitetnih uvjeta za život, ulaganje u obrazovanje,  ulaganje u poljoprivredu i otvaranje novih radnih mjesta. To će biti okosnica  svih  naših   pregovora   i dogovora  za Županijsku skupštinu i Općinska vijeća.

Related Post

Autor - 12/07/2018 0
U subotu, 14. srpnja, u Slavonskom Brodu će se održati besplatni dermatološki pregled koji dm organizira u sklopu inicijative “Sunce…