DOBAR ULOV NA GRANICI: Putnicima oduzeli 15 grama droge, a vozaču autobusa 5000 kutija cigareta

863 0

Foto Policija brodsko-posavska 

SLAVONSKI BROD –  Na graničnim prijelazima Slavonski Brod i Slavonski Šamac, policijski i carinski službenici, dana 15. i 17. rujna, kod četiri osobe pronašli su 11,95 grama droge marihuane, 3,05 grama droge amfetamin i 5000 kutija raznih cigareta. 

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, dana 15. rujna, u 17.15 sati, zajedničkom suradnjom policije i carine, prilikom granične kontrole teretnog automobila (bosansko-hercegovačkih nacionalnih registracijskih oznaka) kod 24-godišnjeg vozača, pronađeno je 2,10 grama droge marihuane i 3,05 grama droge amfetamin. Policijski službenici su 24-godišnjaku uručili prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Dana 15. rujna, u 22.20 sati, na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, prilikom granične kontrole autobusa (bosansko-hercegovačkih nacionalnih registracijskih oznaka), vozača i putnika, policijski i carinski službenici su u krovištu autobusa u prostoru za klima uređaj, pronašli skrivenu torbu u kojoj se nalazilo 5000 komada raznih cigareta. Torba i cigarete su vlasništvo 58-godišnjeg vozača, koji je iste pokušao unijeti u Europsku uniju ne prijavivši policiji ili carini. Daljnje postupanje prema 58-godišnjaku preuzeli su djelatnici carine. 

Daljnjom graničnom kontrolom istog autobusa, putnika i prtljage, kod 32-godišnjeg putnika pronađeno je i oduzeto 6.80 grama droge marihuane. Policijski službenici su 32-godišnjaku uručili prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge. 

Također na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, dana 17. rujna, u 17.15 sati, kontroliran je 28-godišnji vozač osobnog automobila (nacionalnih i registracijskih oznaka Kraljevine Belgije), kod kojeg je pronađeno i oduzeto 3,05 grama droge marihuane. Vozaju je uručen prekršajni nalog.

Related Post