DOBRE VIJESTI: Peti dan nema novozaraženih osoba u Brodsko-posavskoj županiji

218 0

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije je 154, 20 aktivnih je slučajeva, 3 osobe su hospitalizirane, a u samoizolaciji je 96 osoba

SLAVONSKI BROD, 28. srpnja 2020. – Peti dan zaredom nema novozaraženih osoba na virus SARS-CoV-2 u Brodsko-posavskoj županiji. Svi pristigli nalazi testiranih osoba u posljednja 24 sata na području Brodsko-posavske županije bili su negativni. Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako i dalje iznosi 154, dok je broj aktivnih slučajeva 20 (6 manje u odnosu na prethodni dan). Od 20 aktivnih slučajeva, hospitalizirane su 3 osobe (isto kao i prethodni dan). Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi 96 osoba (32 osobe manje u odnosu na prethodni dan).
Stožer CZ Brodsko-posavske županije i nadalje poziva sve građane na dosljedno pridržavanje mjera i provođenje Preporuka HZJZ-a za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19. Pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusom. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana — navodi se u današnjem priopćenju Stožera CZ BPŽ.

Related Post