DOĐITE: Sutra u „Slavonskom biseru“ 7. “Sarmijada i provijada”

826 0

NOVA GRADIŠKA – Turistička zajednica grada Nova Gradiška poziva Novogradiščane da sutra (subota) dođu u restoran „Slavonski biser“ i budu sudionici 7. “Sarmijade i provijade”. Od 14 sati, kada počinje ova gastronomska manifestacija u dvorištu poznatog novogradiškog restorana s prenoćištem, modu se družiti sa vrsnim majstorima u spravljanju ovih slavonskih gastronomskih delicija.

-Natjecat će petnaest ekipa, ove godine po prvi puta podijeljenih u dvije kategorije. Jedna će biti udruge i kulturnjaci, a druga ekipa učenika iz Industrijsko-obrtničkih škola koji se obrazuju za kuhare. Pozivamo sugrađane da dođu, druže se s natjecateljima i organizatorima i na postavljenim štandovima i besplatno kušaju bogatu gastronomsku ponudu. Dođite i navečer na proglašenje pobjednika i uživate u sarmama po simboličnoj cijeni od 10 kuna za porciju- kaže Dinka Matijević, direktorica Turističke zajednice Nova Gradiška.

Related Post

Izložba :

Autor - 07/05/2019 0
Od 10. svibnja, kada se u Gradskom muzeju otvara, Novogradiščani će do kraja kolovoza moći razgledati jedinstvenu izložbu KAD BI…