IZBORI U HDZ: Pero Ćosić i dalje predsjednik ŽO, a Danijel Marušić i Josip Samardžić, GO u N. Gradiški Sl. Brodu

1651 0

Pero Ćosić ponovo je izabran za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a, a dosadašnji predsjednici Josip Samardžić i Danijel Marušić za predsjednike GO u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški

Autor Franjo Samardžić

SLAVONSKI BROD/ NOVA GRADIŠKA, 23. studeni 2020. – Jučer su održani unutarstranački izbori u HDZ na području Brodsko-posavske županije. Iznenađenja nije bilo jer za čelne funkcije nije bilo više kandidata, a ako je suditi po izlaznosti od oko 20 posto nije bilo ni većeg interesa članova.

Pero Ćosić ponovo je izabran za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a, a za potpredsjednike Josip Samardžić, Daniel Marušić, Ankica Zmaić i Aca Vidaković.

Na novogradiškom području za predsjednike Općinskih organizacija izabrani su: Hrvoje Žakić u Cerniku, Đuro Anđelković u Davoru, Vesna Peterlik u Dragaliću, Pavo Klarić u Gornjim Bogićevcima, Branko Cindrić u Novoj Kapeli, Aca Vidaković u Okučanima, Vladimir Majetić u Rešetarima, Damir Figurić u Staroj Gradiški, Josip Kolodziej u Starom Petrovom Selu i Milan Brkanac u Vrbju.

Predsjednici ostalih OO HDZ-a su Mijo Belegić u Benrini, Martin Horvatović u Brodskom Stupniku, Slavko Milković u Bukovlju, Marin Degmečić u Donjim Andrijevcima, Mato Grgić u Garčinu, Ivica Ereš u Gornjoj Vrbi, Ivana Filipović u Gundincima, Tomislav Pendić  u Klakaru, Igor Elmauer u Oprisavcima, Alen Pešutić u Oriovcu, Damir Miletić u Podcrkavlju, Marko Horvatovići Sibinju, Petar Nakić u Sikirevcima, Branislav Milinović u Slavonskom Šamcu, Ivan Meteš u Velikoj Kopanici i Tomislav Šimundić u Vrpolju.

Pred županijskom, gradskim i općinskim organizacijama HDZ-a su pripreme za predstojeće lokalne izbire koji će se održati u svibnju 2021. godine.

Related Post