„Dolazi zeko u našu knjižnicu jer bliži se vrijeme Uskrsa“

457 0

GORNJI BOGIĆEVCI – Dolazi zeko u našu knjižnicu jer bliži se vrijeme Uskrsa…
Kako nam se bliži vrijeme Uskrsa, vrijeme blagdana, a tako i vrijeme školskih praznika vrijedni učenici trećeg i četvrtog razreda PŠ Gornji Bogićevci zajedno sa svojom učiteljicom Ivom Franić i knjižničarkom Jasminkom Klarić još jednom su pokazali svoju veliku kreativnost te izrađivali šarene zeke i veselili se nadolazećim praznicima.
Radionica simboličnog naziva „Dolazi zeko u našu knjižnicu jer bliži se vrijeme Uskrsa“ održana je 09.travnja 2019. godine u Narodnoj knjižnici i čitaonici „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci koja je i organizirala ovu radionicu uz veliku pomoć učenika i njihove učiteljice.
-Uvijek spremni za ovakav način izražavanja i rada učenici su još jednom pokazali svoje prekrasne talente i njihova mašta napravila je šarene zeke od raznih materijala koji krase prostor naše knjižnice i vesele se nadolazećim blagdanima -navodi voditeljica Knjižnice Jasminka Klarić.

Related Post

GIZDAVO KAO NEKAD

Autor - 04/09/2012 0
Nekada smo ovako išli u prošnju mlade i u svatove, okitimo kola s feder sicevima pa zauzdamo konje, a oni…

DRAGOVOLJNA PREDAJA ORUŽJA

Autor - 23/06/2016 0
Policija podsjeća građane na akciju „Manje oružja – manje tragedija“ koja pruža građanima mogućnost dragovoljne predaje oružja policiji bez sankcija…