„Dolazi zeko u našu knjižnicu jer bliži se vrijeme Uskrsa“

387 0

GORNJI BOGIĆEVCI – Dolazi zeko u našu knjižnicu jer bliži se vrijeme Uskrsa…
Kako nam se bliži vrijeme Uskrsa, vrijeme blagdana, a tako i vrijeme školskih praznika vrijedni učenici trećeg i četvrtog razreda PŠ Gornji Bogićevci zajedno sa svojom učiteljicom Ivom Franić i knjižničarkom Jasminkom Klarić još jednom su pokazali svoju veliku kreativnost te izrađivali šarene zeke i veselili se nadolazećim praznicima.
Radionica simboličnog naziva „Dolazi zeko u našu knjižnicu jer bliži se vrijeme Uskrsa“ održana je 09.travnja 2019. godine u Narodnoj knjižnici i čitaonici „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci koja je i organizirala ovu radionicu uz veliku pomoć učenika i njihove učiteljice.
-Uvijek spremni za ovakav način izražavanja i rada učenici su još jednom pokazali svoje prekrasne talente i njihova mašta napravila je šarene zeke od raznih materijala koji krase prostor naše knjižnice i vesele se nadolazećim blagdanima -navodi voditeljica Knjižnice Jasminka Klarić.

Related Post

PREDAVANJE POŠTARIMA

Autor - 01/08/2014 0
SLAVONSKI BROD, 1. kolovoza 2014. – Dana 29. srpnja, u suradnji Policijske uprave brodsko-posavske i Hrvatske pošte d.d., Odjela za…