„Dolazi zeko u našu knjižnicu jer bliži se vrijeme Uskrsa“

647 0

GORNJI BOGIĆEVCI – Dolazi zeko u našu knjižnicu jer bliži se vrijeme Uskrsa…
Kako nam se bliži vrijeme Uskrsa, vrijeme blagdana, a tako i vrijeme školskih praznika vrijedni učenici trećeg i četvrtog razreda PŠ Gornji Bogićevci zajedno sa svojom učiteljicom Ivom Franić i knjižničarkom Jasminkom Klarić još jednom su pokazali svoju veliku kreativnost te izrađivali šarene zeke i veselili se nadolazećim praznicima.
Radionica simboličnog naziva „Dolazi zeko u našu knjižnicu jer bliži se vrijeme Uskrsa“ održana je 09.travnja 2019. godine u Narodnoj knjižnici i čitaonici „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci koja je i organizirala ovu radionicu uz veliku pomoć učenika i njihove učiteljice.
-Uvijek spremni za ovakav način izražavanja i rada učenici su još jednom pokazali svoje prekrasne talente i njihova mašta napravila je šarene zeke od raznih materijala koji krase prostor naše knjižnice i vesele se nadolazećim blagdanima -navodi voditeljica Knjižnice Jasminka Klarić.

Related Post

Autor - 30/05/2018 0
Autorica: Ernestina Straga-Šašić MOVA GRADIŠKA, 30. svibnja 2018- Pozivamo Vas da popratite 6.6.2018. g. humanitarni koncert u organizaciji FOLKLORNOG ANSAMBLA…

POČELA ŠKOLA

Autor - 06/09/2012 0
SLAVONSKI BROD, 5. rujna 2012. – Kao i dosadašnjih godina, županijsko izaslanstvo predvođeno županom Danijelom Marušićem, prvog tjedna nastave obišlo…