DOM KULTURE 8. i 9.TRAVNJA U 18 SATI

3051 0

U subotu i nedjelju, 8. i. 9. 4. 2017. u 18,00 sati u Domu kulture  prikazivat će se predivan Disneyjev obiteljski film  Ljepotica i zvijer.

 

IZVORNO IME: Beauty and the Beast

REDATELJ: Bill Condon

ŽANR: obiteljski, fantazija, mjuzikl

ULOGE: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad

TRAJANJE FILMA: 130 minuta

 

SADRŽAJ FILMA:

Priča i likovi koje publika poznaje i voli oživljava u spektakularnoj igranoj adaptaciji Ljepotice i zvijeri, Disneyjeva animiranog klasika koji postaje zadivljujući filmski događaj slaveći jednu od najdražih priča ikad ispričanih.

Ljepotica  i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza Zvijerova strašnog izgleda. U filmu glume: Emma Watson kao Belle; Dan Stevens kao Zvijer; Luke Evans kao Gaston, zgodan, ali plitak seljak koji zavodi Belle; Kevin Kline kao Maurice, Bellin otac; Josh Gad kao Le Fou, Gastonov strpljivi ađutant; Ewan McGregor kao Lumiere, svijećnjak; Stanley Tucci kao Maestro Cadenza, čembalo; Gugu Mbatha-Raw kao Plumette, čarobnica; Nathan Wich kao Chip, šalica; Ian McKellan kao Cogsworth, sat; Emma Thompson kao čajnik, Gđa Potts.

Cijena: 25,00 kuna

Grupni posjet (8 i više ulaznica) za predstave 3D: 22,00 kune

 

Rezervacije ulaznica

Rezervacije se mogu izvršiti svakog radnog dana od 8,00 do 14,00 sati na telefon: 035/331-010, mob: 099/331-0115 ili putem Facebook-a najkasnije sat vremena prije projekcije.

Sve rezervirane karte moraju se podići najkasnije pola sata prije projekcije.

Blagajna kina otvara se sat vremena prije projekcije.

Related Post

Autor - 11/08/2017 0
NOVA GRADIŠKA – Kako bi doživjeli dio ljetne atmosfere vrhunskih party destinacija ove subote na Ljetnoj pozornici očekuje Vas opening party.…