DRUŠTVO „NAŠA DJECA” NOVA GRADIŠKA

813 0

NOVA GRADIŠKA, 25. kolovoza 2015. – Društvo „Naša djeca“ Nova Gradiška organizira besplatne radionice za roditelje i djecu. U okviru NIVEA projekta „Neka odrastanje bude dječja igra“. Evo poziva.

 

Dragi roditelji i djeco,


NIVEA i Savez društava Naša djeca Hrvatske i ove su godine nastavili zajednički projekt “Neka odrastanje bude dječja igra”.

 

NIVEA je 2014. pokrenula projekt društvene odgovornosti “Neka odrastanje bude dječja igra kako bi naglasila važnost igre za dječji razvoj i dala svoj doprinos u stvaranju boljih uvjeta za odrastanje djece i mladih diljem Hrvatske. Projekt je dio globalne inicijative “NIVEA – stalo nam je do obitelji” kojom NIVEA pruža podršku obiteljima pomažući djeci i odraslima u ostvarenju njihovih punih potencijala.

Više o projektu “Neka odrastanje bude dječja igra” saznajte na www.nivea.hr/igre; Facebook – www.facebook.com/NIVEAHrvatska i www.savez-dnd.hr

 

Na području Grada Nove Gradiške  u projekt se uključilo i Društvo Naša djeca Nova Gradiška koje će 26.kolovoza 2015. , u prostorijama DND-a Trg kralja Tomislava 6, održati igre i zajedničko druženje djece.

 

Dakle, 26.8. u vremenu od 9,00 do 9,45 održat će se igre za djecu Dječjeg vrtića,

a od 10,15 do 11,00 sati za svu djecu našega Grada.

Besplatne radionice za roditelje i djecu održat ćemo 2. rujna 2015. Na dječjem igralištu na Cvjetnom trgu od 18,00 do 19,30 sati.

 

Educirana voditeljica Ana Šporčić i volonteri Društva Naša djeca Nove Gradiške pripremili su za Vas, roditelja/e, prigodno predavanje i igre kojima ćete Vi kao roditelj produbiti svoja znanja i vještine o odgoju djeteta i važnosti igre za psihofizički razvoj djeteta.

Vaše dijete/djeca, koje/koja će doći s Vama, moći će uživati u brojnim igrama djece Europe uz animatore-volontere, a na kraju ćemo se i svi zajedno poigrati i družiti.

 

Zato Vas pozivamo da dođete na ovo događanje te da svi zajedno u opuštenom obiteljskom okruženju, uz učenje, igru i veselo raspoloženje budemo dio NIVEA projekta i Saveza društava Naša djeca .

 

Predsjednica Društva Naša djeca Nova Gradiška

Verica Lukačević

Related Post

Autor - 08/01/2019 0
NOVA GRADIŠKA , 8.- siječnja 2018. – Udruga Studio B je 1. siječnja započela provedbu još jednog projekta. Riječ je…

ČESTITKE KOMARNIČANIMA

Autor - 10/02/2015 0
KOMARNICA – U subotu, 7. veljače, u Komarnici je održana godišnja skupština Udruge „Sveti Leonard“. Iako mlada po stažu, osnovana…