DVOJE MRTVIH U SLAVONSKOM BRODU

832 0

SLAVONSKI BROD, 18. kolovoza 2010. – Policija je jutros u stanu na Trgu Ivane Brlić-Mažuranić u središtu Slavonskog Broda pronašla mrtvog Iliju Ivića (73) i teško ranjenu njegovu suprugu Mariju (68). Nakon dojave u 6,30 sati o svađi i pucnjavi upućena je policijska ophodnja koja je unutar obiteljske kuće pronašla mrtvu mušku osobu, dok je žena davala znakove života. Ukazana joj je hitna medicinska pomoć, no ubrzo je preminula od zadobivenih ozljeda vatrenim oružjem, te su liječnici konstatirali smrt.

Očevidom je utvrđeno da su oboje podlegli prostrelnim ranama glave i tijela. Istražni sudac Mirko Svirčević je kazao da su hici ispaljeni z lovačke puške koja je pronađena na mjestu događaja. Kriminalistička obrada će pokazati da li se radi o ubojstvu i samoubojstvu.

U tijeku je očevid uz nazočnost istražnog suca, kojim će se utvrditi bitne činjenice i okolnosti ovog događaja. Sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo. Prema izjavama svjedoka žena je zvala upomć pa se pretpostavlja da je muž ubio suprugu, a potom sebi presudio.

  

Related Post

NIJE POŠTOVAO PREDNOST

Autor - 31/07/2013 0
Policijski službenici su 30-godišnjeg vozača osobnog automobila uhitili, te će po dovršetku kriminalističkog istraživanja biti kazneno prijavljen zbog sumnje u…