ŽEDNA DRSKA KRADLJIVICA

731 0

8. siječanj 2012. – Policijski službenici Policijske postaje

Slavonski Brod, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakinjom na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe. Pritom su utvrdili da je 36-godišnjakinja, u nedjelju, oko 12.20 sati u Slavonskom Brodu, Gajeva ulica, pozvonila na vrata stana 79-godišnjaka, zatraživši čašu vode. Potom je 79-godišnjaku počela popravljati ovratnik, te mu u jednom trenutku sa vrata strgnula zlatni lančić, nakon čega se udaljila biciklom. Policijski službenici protiv 36-godišnjakinje dostavljaju kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

RAZBIJAO ČAŠE I BEZ POVODA TEŠKO OZLIJEDIO GOSTA – Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela teška tjelesna ozljeda. Pritom su utvrdili da je, dana 23. prosinca, oko 22.15 sati, u Slavonskom Brodu, unutar ugostiteljskog objekta, 29-godišnjak u vidno alkoholiziranom stanju, narušavao javni red i mir, razbijajući čaše i bez posebnog povoda, fizički ozlijedio 35-godišnjaka, a prilikom policijskog postupanja, policajce je omalovažavao i vrijeđao riječima. Ozlijeđenom 35-godišnjaku, liječnička pomoć je ukazana u bolnici u Slavonskom Brodu, a ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede. Policija protiv 29-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

KRAĐA U CAGAMA – U Policijskoj postaji Okučani, jučer je zaprimljena dojava, da je netko u vremenu od 30. prosinca do 7. siječnja, provalio u prostorije poduzeća u Cagama (područje općine Okučani), te demontirao nekoliko metalnih okvira vrata, profile lajsni sa zidova od inoxa, oštetivši poduzeće za nekoliko tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.

 

 

Related Post