Edukativna radionica o pripremanju komposta

751 0

DRAGALIĆ – Poštovani poljoprivrednici i hobisti, pozivamo Vas na besplatnu edukativnu radionicu pripremanja komposta u OPG Hudolin (Dragalić, Kralja Tomislava 68) koja će se održati u subotu, 5. lipnja, s početkom u 10,00 sati. 

Kompostiranjem stajnjaka i ostalih biljnih ostataka dobiva se ekološki najprihvatljivije organsko gnojivo – kompost, odlično za gnojenje povrća, voća, vinove loze i cvijeća.   

Edukativnu radionicu u organizaciji Općine Dragalić i pod pokroviteljstvom poljoprivredne emisije Sunce nad oranicama Radija „Bljesak“ Okučani vodit će magistar agronomije Ivan Miličević, vlasnik tvrtke „Eko-gruda“ iz Osijeka, stručnjak sa dvadesetdvogodišnjim iskustvom na domaćim i međunarodnim projektima razvoja i održavanja ekološke poljoprivrede. 

Materijal za kompostiranje donirat će OPG Trnka. 

Ako ste zainteresirane za sudjelovanju u radu ove edukativne radionice javite, a raspoloženi i za praktičan rad i pomoć na pripremanju kompostne hrpe od alata ponesite samo vile.

Informacije možete dobiti na broj: 376-236 (Općina Dragalić) ili na broj 

mobitela: 099 656 3837 (Vjeko Hudolin).

Related Post

PRONAĐEN UKRADENI BAGER

Autor - 20/07/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer, 19. srpnja 2017. godine oko 18,45 sati u šumskom predjelu između Ruščice i Trnjanskih Kuta, policijski…