EKSPLOZIVAN OTPAD

638 0

Policija i ovaj puta upozorava građane da oružje streljivo i druga minskoeksplozivna sredstva ne donose osobno u prostorije policije ili ako pronađu takva sredstva odbačena da ih ne diraju ili uzimaju u ruke radi svoje sigurnosti i sigurnosti drugih.

 

OKUČANI, 13. ožujak 2014. – Jučer oko 16 sati u Policijsku postaju Okučani, 37-godišnji muškarac predao je jednu eksplozivnu napravu, protuoklopnu raketu zvanu „Maljutka“, koju je prije toga pronašao na odlagalištu smeća u naselju Bobare. Eksplozivna naprava je osigurana do dolaska policijskog službenika za protueksplozijsku zaštitu, koji je oko 17 sati na siguran način i na prikladnom mjestu izvršio uništenje eksplozivne naprave.

 

Policija i ovaj puta upozorava građane da oružje streljivo i druga minskoeksplozivna sredstva ne donose osobno u prostorije policije ili ako pronađu takva sredstva odbačena da ih ne diraju ili uzimaju u ruke radi svoje sigurnosti i sigurnosti drugih. Potrebno je samo nazvati policiju na broj 192 i stručni policijski službenici za protueksplozijsku zaštitu će na siguran način preuzeti oružje ili minsko eksplozivna sredstva. Držanje oružje u objektima ili ovakva odbacivanja velika su opasnost.

Related Post