Festival inovacija: otvorene prijave za dva natjecanja – fond nagrada je 19,000 KM

1417 0

Imate li ideju kako poboljšati život u gradu Mostaru i želite ju implementirati, a nemate sredstava? Ili ste mladi poduzetnik sa inovativnim startupom kojem treba pomoć? SPARK ima rješenje za vas u vidu dva natjecanja s ukupnim nagradnim fondom od 19,000 KM. Radi se o hackathonui startup natjecanju, koja će se održati u sklopu Festivala inovacija od 4. do 8.11.2019. u SPAR Kui hotelu Mostar. Ako smo vas zainteresirali, čitajte dalje I vidite koje bi natjecanje bilo najbolje za vas.

Natjecanje: Next Innovation Hackathon

Vrijeme: 4.-5.11.2019.

Mjesto: SPARK, Mostar

Tjedan počinje hackathonom imena Next Innovation, gdje se u samo 24 sata stvaraju odlični proizvodi. Natjecatelji će pokazat isvoje IT I biznis vještine pri razvijanju inovativnih rješenja nat emu Mostar – pametni grad. Ta tema podrazumijeva inovativna rješenja na područjima kulture, turizma I općenito poboljšanja života u Mostaru. Uz podršku grada Mostara na ovaj način možete riješiti probleme u kazalištima, na koncertima, u turizmu, prometu I slično. Ukupno šest timova će raditi n arazvojuproizvoda iusluga (npr. mobilne, web i desktop aplikacije), a nagrade su uistinu primamljive: 5,000 KM, 3,000 KM i 1,500 KM. Tijekom 24 sata svaki tim treba osmisliti svoj proizvod, a odmah nakon toga demonstriratis voj rad. Tražimo programe reigamere, ali isto tako i ljude s poslovnim štihom, marketingaše, projektmenadžere koji bi mogli doprinijeti poslovnoj strani rješenja I osvojili ove fantastične nagrade. Prijaviti se možete putem prijavne forme u timu od minimalno troje I maksimalno šest osoba, najkasnije do 30.10.2019.

Natjecanje: Startup natjecanje Next Startup x BETAPITCH

Vrijeme: 7. i 8.11.2019.

Mjesto: SPARK i hotel Mostar

Ovo natjecanje je must-attend za sve startupe jer se radi o globalnom startup natjecanju pokrenutom od strane betahaus-a izBerlina. Održava se u više od 12 gradova diljem Europe, dok pobjednici iz svakog grada odlaze u Berlin kako bi se upoznali s potencijalnim partnerima na Investors Day-u, ali ina natjecanje sa ostalim startupima. Osim nagrade putovanja u Berlin, najbolji startup u Mostaru će osvojiti 5,000 KM, što će dobro doći pri pokretanju startupa. Drugi najbolji startup će dobiti 3,000 KM, a treći odlazi sa 1,500 KM. Ne propustite priliku predstaviti svoj inovativni i  uzbudljiv proizvod investitorima, predstavnicima medija i drugim sudionicima. Pronađite investitore, promovirajte svoj brand, izgradite poslovne odnose, proširite mrežu i inspirirajte se drugima. Tražimo 8-12 startupa koji se mogu prijaviti najkasnije do 30.10.2019. Troškove smještaja za odabrane startupe snosi SPARK, dok se za troškove prijevoza možete prijaviti na Western Balkans Mobility Fund.

U sklopu Festivala inovacija ćemo takođe rorganizirati dvodnevnu radionicu nat emu inovacija u kulturi za djelatnike gradaMostara, tekonferenciju Next Thing za sve zainteresirane za visokokvalitetna predavanja, uzbudljive panele, startup radionice  i jedinstvene mogućnosti umrežavanja. Saznajte više na ovom linku. Festival inovacija ne bi bio moguć bez GradaMostara, NSoftaiSportradara.

Prijavite se za hackathon ili startupe natjecanje prekoforme.

 

 

Related Post