Festival inovacija: otvorene prijave za dva natjecanja – fond nagrada je 19,000 KM

391 0

Imate li ideju kako poboljšati život u gradu Mostaru i želite ju implementirati, a nemate sredstava? Ili ste mladi poduzetnik sa inovativnim startupom kojem treba pomoć? SPARK ima rješenje za vas u vidu dva natjecanja s ukupnim nagradnim fondom od 19,000 KM. Radi se o hackathonui startup natjecanju, koja će se održati u sklopu Festivala inovacija od 4. do 8.11.2019. u SPAR Kui hotelu Mostar. Ako smo vas zainteresirali, čitajte dalje I vidite koje bi natjecanje bilo najbolje za vas.

Natjecanje: Next Innovation Hackathon

Vrijeme: 4.-5.11.2019.

Mjesto: SPARK, Mostar

Tjedan počinje hackathonom imena Next Innovation, gdje se u samo 24 sata stvaraju odlični proizvodi. Natjecatelji će pokazat isvoje IT I biznis vještine pri razvijanju inovativnih rješenja nat emu Mostar – pametni grad. Ta tema podrazumijeva inovativna rješenja na područjima kulture, turizma I općenito poboljšanja života u Mostaru. Uz podršku grada Mostara na ovaj način možete riješiti probleme u kazalištima, na koncertima, u turizmu, prometu I slično. Ukupno šest timova će raditi n arazvojuproizvoda iusluga (npr. mobilne, web i desktop aplikacije), a nagrade su uistinu primamljive: 5,000 KM, 3,000 KM i 1,500 KM. Tijekom 24 sata svaki tim treba osmisliti svoj proizvod, a odmah nakon toga demonstriratis voj rad. Tražimo programe reigamere, ali isto tako i ljude s poslovnim štihom, marketingaše, projektmenadžere koji bi mogli doprinijeti poslovnoj strani rješenja I osvojili ove fantastične nagrade. Prijaviti se možete putem prijavne forme u timu od minimalno troje I maksimalno šest osoba, najkasnije do 30.10.2019.

Natjecanje: Startup natjecanje Next Startup x BETAPITCH

Vrijeme: 7. i 8.11.2019.

Mjesto: SPARK i hotel Mostar

Ovo natjecanje je must-attend za sve startupe jer se radi o globalnom startup natjecanju pokrenutom od strane betahaus-a izBerlina. Održava se u više od 12 gradova diljem Europe, dok pobjednici iz svakog grada odlaze u Berlin kako bi se upoznali s potencijalnim partnerima na Investors Day-u, ali ina natjecanje sa ostalim startupima. Osim nagrade putovanja u Berlin, najbolji startup u Mostaru će osvojiti 5,000 KM, što će dobro doći pri pokretanju startupa. Drugi najbolji startup će dobiti 3,000 KM, a treći odlazi sa 1,500 KM. Ne propustite priliku predstaviti svoj inovativni i  uzbudljiv proizvod investitorima, predstavnicima medija i drugim sudionicima. Pronađite investitore, promovirajte svoj brand, izgradite poslovne odnose, proširite mrežu i inspirirajte se drugima. Tražimo 8-12 startupa koji se mogu prijaviti najkasnije do 30.10.2019. Troškove smještaja za odabrane startupe snosi SPARK, dok se za troškove prijevoza možete prijaviti na Western Balkans Mobility Fund.

U sklopu Festivala inovacija ćemo takođe rorganizirati dvodnevnu radionicu nat emu inovacija u kulturi za djelatnike gradaMostara, tekonferenciju Next Thing za sve zainteresirane za visokokvalitetna predavanja, uzbudljive panele, startup radionice  i jedinstvene mogućnosti umrežavanja. Saznajte više na ovom linku. Festival inovacija ne bi bio moguć bez GradaMostara, NSoftaiSportradara.

Prijavite se za hackathon ili startupe natjecanje prekoforme.

 

 

Related Post

PRTEVENTIVNA AKCIJA POLICIJE

Autor - 30/03/2015 0
SLAVONSKI BROD, 30. ožujak 2015. – U okviru projekta Policija u zajednici, kontakt policajci Policijske postaje Vrpolje, tijekom travnja će…