FINALE KUPA ŽUPANIJE U MALOM NOGOMETU – MNK „NG-UNITAS“- MNK „BROD 035“ 2:5

947 0

NOVA GRADIŠKA, 6. prosinac 2012. – U dvorani

elektrotehničke i ekonomske škole odigrana je finalna utakmica kupa Županije brodsko-posavske, istovremeno i četvrtina finala kupa Regije istok u malom nogometu (futsalu). Domaćin MNK „NG – Unitas“ ugostio je vodeću momčad 2. HMLN – istok MNK „Brod 035“ iz Slavonskog Broda. Pred pedesetak gledatelja zasluženo su slavili gosti sa 5:2 (0:0) i plasirali se slijedeće golo gdje ih očekuje pobjednik utakmice između Osijeka i Ivankova.

 

Prvo poluvrijeme je donijelo odličnu i vrlo izjednačenu igru obje momčadi o čemu govori i rezultat 0:0. Utakmicu je „prelomio“ početkom drugog poluvremena s dva pogotka, u 21. i 24. minuti, Miroslav Konopek. Konačnu prevagu je donijela i „duža klupa“ kvalitetnijih igrača gostiju. Pogocima Dokuzovića i Kurjakovića „NG-Unitas“ je uspio ublažiti poraz.

 

Za MNK „NG-Unitas“ su igrali: Matković, Kurjaković, Kolić, Menegoni, Barišić, Akmačić, Vlainić, Vlaović, Čavalić, Dokuzović i Plavac ( trener M. Marjanović).

 

Za MNK „Brod 035“ su igrali: Hruškovski, Stanić, Jelčić, Popić, Brnjić, Konopek, Martić, Mišić, Lovreković, Ereiz, Ruhek, Petrović, Konrad (trener I. Čorluka).

 

Bila je to vrlo dobra malonogometna utakmica koja je zadovoljila gledatelje. Utakmicu su vrlo dobro sudili Krešimir Grgurević i Tomislav Katinić iz Slavonskog Broda.

 

Pehare kapetanima momčadi uručio je član Izvršnog odbora NS županije brodsko-posavske Krunoslav Kofer.

Related Post