TAKO TO RADE U SREDNJOJ ŠKOLI M.A.RELJKOVIĆ

910 0

SLAVONSKI BROD, 7. prosinca 2012. – Jučer su u Velikoj vijećnici županijske uprave svečano potpisani ugovori za projekt “Regionalni centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko- posavske županije”, vrijedan 1,5 milijuna eura.

Ovaj projekt se, u okviru programa IPA IIIc- Poslovna infrastruktura, sufinancira sredstvima Europske unije. Srednja škola M.A. Reljković je u suradnji s partnerima u projektu Brodsko- posavskom županijom, CTR-om Razvojnom agencijom Brodsko- posavske županije, Hrvatskom poljoprivrednom komorom Područnim odjelom Brodsko- posavske županije i Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu,osmislila projekt kojim se želi potaknuti gospodarski rast temeljen na istraživačkim i razvojnim aktivnostima i transferu novih tehnologija u poljoprivredi.

 

Ugovor između Brodsko- posavske županije i Srednje škole M.A.R potpisali su župan Danijel Marušić i ravnatelj Škole Vlado Prskalo, a ugovor između Škole i izvoditelja radova potpisali su ravnatelj Prskalo i direktor tvrtke Gradnja d.o.o. iz Osijeka Berislav Šmit.Trajanje projekta je 18 mjeseci, a osim građevinskih radova i nabave i ugradnje opreme uključuje i soft- komponentu (edukaciju, vođenje projekta, izradu poslovnog i financijskog plana Centra i sl.) (BPZ)

Related Post

BETON d.o.o. U STEČAJU

Autor - 12/01/2017 0
NOVA GRADIŠKA, 12. siječnja 2017. – Trgovački sud u Osijeku, Stalna služba u Slavonskom Brodu, utvrdila je vrijednost nekretnina stečajnog…