Golgeter Blažević postigao 5 golova

850 0

21. ožujak 2011. – Večeras je, kao i svakog ponedjeljaka,

kada je domaćin, MNK NG Unitas odigrao prvenstvenu utakmicu 14. kola Druge hrvatske malonogometne lige, Istok, protiv momčadi Osijek 031. Nakon bolje igre tjekom cijelog susreta Novogradiščani su pobijedili Osječane sa 6:2 (3:2) . Pobjeda nije lako izborena jer su se gosti pokazali u vrlo dobrom svijetlu, osobito u prvom poluvremenu, ali je ipak kvaliteta i znanje naših igrača došla do izražaja u nastavku, pa je NG Unitas zasluženo visoko pobijedio. Gosti su poveli već u 1. minuti, a 3 minute kasnije je NG Unitas izjednačio preko golgetera Ivana Blaževića (1:1). Tada je uslijedio period naizmjeničnih napada bez realizacije. Ipak NG Unitas dolazi u vodstvo u 9.minuti kada je strijelac bio Matijas Dražetić (2:1). Taj rezultat je bio sve do 16. minute kada je na 3:1 povisio svojim drugim pogotkom Ivan Blažević.

Minutu prije odmora gosti su uspjeli smanjiti na za njih podnošljivih 2:3. U nastavku NG Unitas silovito napada i rezultat napadačke igre je i hat-trick najboljeg strijelca kluba i ligaškog natjecanja, Ivana Blaževića (4:2). No, on na tome nije stao nego je upravo zahvaljujući njemu i njegovom četvrtom pogotku NG Unitas došao do velikog vodstva od 5:2. Sjajni Blažević, inače kapetan momčadi, nije se zadovoljio ni sa 4 pogotka nego je postigao i peti u 34. minuti i time postavio konačni ishod susreta od 6:2.

Bio je to neviđeni show golgetera Ivana Blaževića koji je od 6 golova NG Unitasa postigao čak 5 pogodaka i tako se još više učvrstio na čelu najboljih strijelaca lige. Novogradiški nogometaši ovom pobjedom su još više učvrstili treće mjesto na prvenstvenoj tablici i nalaze se usamljeni, čak 6 bodova ispred četvrte Virovitice, a opet 5 bodova iza drugih Vinkovaca i 6 bodova iza vodeće i prve osječke Skripte. Međutim, treće mjesto je vrlo dobar plasman, najbolji do sada u drugoligaškom natjecanju Novogradiščana i najvjerojatnije će ga zadržati do kraja.

 

Večeras su za NG Unitas igrali: Matej Lucić, Matijas Dražetić, Danijel Brtan, Dino Dokuzović, Vinko Barišić, Zlatko Kulundžić, Tomislav Vlaović, Ivan Blažević i Goran Barišić, trener Tomislav Vlaović, uz tehnika Vlatka Greinera.

 

Evo i svih rezultata današnjeg i jučerašnjeg dana: Mala mljekara – Đakovo 3:2, Virovitica – Ivankovo 6:6, Skripta – Vinkovci (derbi kola – 3:3) , NG Unitas – Osijek 031 6:2, Našice – No limit auto Tiho 4:2.

 

REDOSLIJED:

Skripta 32,

Vinkovci 31,

NG Unitas 26,

Virovitica 20,

Đakovo 16,

Mala mljekara 19,

Našice 18,

Osijek 031 15,

No limit auto Tiho 13,

Ivankovo 12 bodova.

Related Post