Gorjela dvorišna zgrada u Ulici Slavča

672 0

Foto JVP Nova Gradiška
NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BROD, 15. siječnja 2020. – Jučer, u 6.20 sati, u Novoj Gradiški u Ulici Slavča, došlo je do požara na objektu u dvorištu, vlasništvo 55-godišnjaka.
Policijski službenici su očevidom utvrdili da je do požara došlo zbog prijenosa topline sa peći na kruta goriva, na ogrjevno drvo i druge predmete koji su se nalazili u blizini peći. Požar se proširio na cijeli objekt i ugasili ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška.
U Slavonskom Brodu, u Vinogorskoj ulici, dana 14. siječnja, oko 21 sati, došlo je do požara u obiteljskoj kući, vlasništvo 57-godišnjakinje. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod u 23 sata. Nastavlja se daljnji rad policijskih službenika i obavljanje očevida kojim će se utvrdili bitne činjenice i okolnosti pod kojima je došlo po požara.
U požarima nije bilo ozlijeđenih osoba. Policijski službenici dostavljaju obavijest Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

IZRAVNAVANJE STARIH RAČUNA

Autor - 16/06/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 16. lipnja 2014. – Policija će zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška tjelesna ozljeda dostaviti kaznenu prijavu…