Građani budite oprezni: Prodavala računalo, pa ostala bez 275 eura

653 0

U Policijskoj postaji Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje zaprimljena je prijava u vezi kaznenog djela računalne prijevare.

Naime, 21-godišnjakinja sa područja Slavonskog Broda, dana 12. travnja, putem interneta je oglasila prodaju stolnog računala te joj se javila osoba i predstavila kao kupac. Nepoznata osoba je potom poslala internet poveznicu u koju je 21-godišnjakinja upisala svoje podatke, odnosno podatke bankovnog računa sa sigurnosnim CVV brojem, nakon čega joj je sa računa skinut iznos od 275 eura.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela, te će zaprimljenu kaznenu prijavu proslijediti Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Građani budite oprezni i imajte na umu da prevaranti „nikad ne spavaju“ te su uvijek u akciji.
Ukoliko dobijete slične poveznice u poruci, ne otvarajte, već izbrišite poruku.
Nemojte postati žrtva kaznenog djela te nikada ne dijelite osobne podatke i podatke o svojoj bankovnoj kartici ili financijama.

Related Post

POLICIJSKI VIKEND

Autor - 29/03/2016 0
SLAVONSKI BROD, 30. ožujak 2016. – Tijekom proteklog vikenda i blagdana Uskrsa na području policijske uprave evidentirano je 19 kaznenih…

POGINUO TRAKTORIST

Autor - 04/07/2013 0
Jučer, oko 17.20 sati, u Sikirevcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 47-godišnji vozač traktora. Do prometne…