GRADONAČELNIK: Predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Grada Nova Gradiška

1945 0

Autor Franjo Samardžić, Foto Jakša Samardžić

NOVA  GRADIŠKA, 22.  rujna 2021. – Gradonačelnik  Vinko Grgić  objavio je javni poziv  za predlaganje kandidata  za dodjelu javnih priznanja  Grada Nova Gradiška.  Priznanja se dodjeljuju  u prigodi Dana grada 8. prosinca za izniman doprinos i istaknuta postignuća na području gospodarskog i javnog života, a od osobitog značaja  za razvitak grada Nova Gradiška, promicanje njegovih vrijednosti, položaja i ugleda u zemlji i svijetu.

    Dodjeljuju se  Povelja počasnog građanina Grada Nove Gradiške, Nagrada Grada Nove Gradiške, Grb Grada  Nove Gradiške i Medalja Grada Nove Gradiške.

    Prijedlog za dodjelu javnih priznanja podnosi se isključivo i pismenoj formi, a mora sadržavati  podatke o podnositelju zahtijeva, životopis  fizičke osobe, odnosno  osnovne podatke o pravnoj osobi i njenom poslovanju, te iscrpno  obrazloženje zasluga zbog kojih se predlaže za dodjelu javnih priznanja. 

    Prijedlozi se podnose Odboru  za javna priznanja i nagrade  Grada Nove Gradiške, Trg kralja Tomislava 1, zaključno  29. listopada 2021. godine. 

Related Post

Autor - 22/05/2018 0
Poštovani, s veseljem najavljujemo koncert kvarteta ALISIOS CAMERATA koji čine vrhunski hrvatski glazbenici. Kvartet će nastupiti u sastavu: Bruno Philipp,…