GRADONAČELNIK VINKO GRGIĆ: Gradski projekti realiziraju se prema planu

576 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 23. travnja 2020. – Ništa nije stalo i svi planirani projekte se realiziraju prema planu- kaže gradonačelnik Vinko Grgić i dodaje da je za sada u gradskom proračunu tek nešto manji priliv novca. Vjeruje da će se gradska izvršan vlast znati nositi s problemima koje donosi pandemija i borba protiv koronavirusa.
-Svi projekti koji su u fazi realizacije normalno se nastavljaju, a neki kao što je izgradnja sportskog centra u Ljupini privode se kraju. U Ljupini se radi na uređenju mjesnog doma, a u Sportskom centru „Slavča“ gradi se zdravljak- kaže gradonačlenik.
Veoma važnim smatra radove u Industrijskom parku. Počeli su radovi na projektu izgradnje poduzetničke infrastrukture, konkretno na izgradnji ceste, vodovoda i kanalizacije u dužini od jednog kilometra, a do početka lipnja trebali bi se završiti radovi izgradnji Tehnološkog parka gdje je problem trafostanica koja je već trebala biti izgrađena i što bi moglo prolongirati njegovo stavljanje u funkciju. Raduje da već sada popunjenost kapaciteta Tehnološkog inkubatora iznosi preko 60 posto.
Od projekta koji su u pripremi treba izdvojiti projekt CEKOM-a vrijedan 119 milijuna kuna.

Related Post

Promovirano 15 novih majstora

Autor - 21/09/2010 0
SLAVONSKI BROD, 21. rujna 2010. – Na prigodnoj svečanosti podjeljene su diplome za novih 15 majstora obrtnika u Obrtničkoj komori…

PREKO PREČE, A OKOLO BLIŽE

Autor - 01/06/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 1. lipanj 2012. – Kako neslužbeno doznajemo vode se pregovori između Grada Nova Gradiška i općina Stara Gradiška,…