GRADSKA KNJIŽNICA – Dan planeta Zemlje u uskršnjem ozračju

873 0

NOVA GRADIŠKA 22. travanj 2011. –  Djeca iz vrtića „Radost“, Centra za predškolski odgoj „Grigor Vitez“, danas su s razlogom došla na dječji odjel Gradske knjižnice. Primjereno njihovom uzrastu, uz pjesmu, čitanje i likovno izražavanje djeca su, zajedno sa svojim tetama Rankom Starivlah, Majom Senić i Željkom Šebalj obilježila Dan planeta Zemlje.

Pozdravile su ih ravnateljice Zdenka Zečević i Biljana Dakić, a edukativno druženje za njih organizirale knjižničarka Kristina Ivošević, i odgajateljica u vrtiću Ranka Starivlah, koja je vodila likovnu radionicu. Planet Zemlju djeca su bolje upoznala kroz pjesmu koju su učili i pjevali zajedno s Draganom Starivlahom, nastavnikom glazbene kulture.

Djeca su se likovno se izražava, pravila stabla od papira i ukrašavala ih s plastelinom, a u dijelu literarne radionice čula su priču o dobrom stablu. Da se ova radionica uklopi u predstojeći blagdan Uskrs djeca su među knjigama tražila skrivena čokoladna jaja. 

Related Post

LJETO U KNJIŽNICI

Autor - 07/07/2015 0
NOVA GRADIŠKA, 7. srpnja 2015. – Iva Saraf, voditeljica Studia Prestige Nalis NG i Renata Matijašević knjižničarka u Gradskoj knjižnici…