„HRVATSKO SRCE“ OPĆINE DRAGALIĆ – Edukativno djelovale i unaprijedile društveni život

347 0

DRAGALIĆ, 18. veljače 2012. – Organizacija žena HSS-a

općine Dragalić „Hrvatsko srce“, na čelu s predsjednicom Brankom Franješević, lani je organizirala više radionica i okupljanja žena s područja općine. Edukativne radionice i predavanja, aktivnosti kojima je na višu razinu dignut društveni život u općini, te veće angažiranje žena u političkom životu bili su ciljevi koji su uspješno realizirani. Može se to zaključiti nakon Skupštine „Hrvatskog srca“ općine Dragalić, održane u četvrtak.

 

Uz članice, u Vatrogasnom domu su se okupili su se čelni ljudi županijskog i općinskog HSS-a: Davor Vlaović, predsjednik županijske i regionalne organizacije HSS-a i dožupan, Klara Šćuka i Jasmina Akmačić, predsjednice “Hrvatskog srca” Brodsko-posavske županije i općine Rešetari, Ivanka Grgić predsjednica Udruge žena Brđani i Antun Grgić predsjednik OO HSS-a općine Rešetari, te Zlatko Bunjevac predsjednik Općinskog vijeća i Zvonimir Karlik načelnik općine Dragalić.

 

Nakon Skupštine održano je predavanje na kome su prof. Ivo Bašić utemeljitelj i ing. Vjekoslav Hudolin govorili o poboljšanju kvalitete tla, ekološkoj zaštiti i primjeni Mjesečevog sjetvenog kalendara.

 

Related Post