HSS – Davor Vlaović nositelj liste u 5. izvornoj jedinici !? (FOTO)

736 0

Očekujemo da ćemo, nakon dugo vremena, s našeg područja imati člana u Hrvatskom Saboru – kazao je dr. Zoran Jukić

STRMAC, 4. rujna 2011. – HSS, uz HDZ, ima najbrojnije članstvo i najbolju infrastrukturu. Ako dio toga prenesemo u izborne rezultate onda se možemo nadati dobrom. Na našem području, u 5.

izbornoj jedinici koordinator za izbore je Davor Vlaović. Očekujemo da će biti nositelj liste i nadamo se da ćemo, nakon dugo vremena, s našeg područja imati člana u Hrvatskom Saboru – kazao je dr. Zoran Jukić, predsjednik Gradske organizacije HSS-a Nove Gradiške na tradicionalnom okupljanju članova stranke, koje je ove godine organizirano u svrhu homogeniziranja i mobiliziranja pred predstojeće izbore.

– Zahvaljujem Gradskoj organizaciji HSS-a, svim našim članovima i dr. Zoranu Jukiću, a i svima ostalima koji su doprinijeli da imamo jedno ovakvo okupljanje. Prezadovoljan sam što se okupilo puno naših članica i članova. Došli smo svi s obiteljima jer želimo poslati poruku o važnosti, jer bez stabilne obitelji nema stabilne ni RH. HSS tu ima svoje mjesto i važnu ulogu, kao i ulogu u očuvanju prirode i okoliša, razvoju kontinentalnog turizma, očuvanju i promocije zdravog života i naravno pjesme i plesa – kazao je predsjednik Županijske organizacije Davor Vlaović, pozdravljajući članove HSS-a i goste.

Ovo je osmo tradicionalno druženje u prirodi jer stranka drži do etnologije i ekologije, a pronosimo i ekološke ideje koje su u našem programu. Pozovemo naše članstvo, a u goste nam dođu i članovi HSS-a iz drugih slavonskih županija i općinskih organizacija iz naše županije – kazao je dr. Jukić. Na Strmcu je danas bilo oko 250 članova HSS-a i njihovih obitelji. Uz Tamburaški sastav „Sjenke“ družili su se i natjecali u više sportskih disciplina, među kojima su bile i one pomalo zaboravljene: hodanje s košarom na glavi, trčanje u vreći i natezanje užeta.

– U kampanju idemo afirmativno jer imamo što promicati. Promicati ćemo sve pozitivne efekte i postignuća, ali se i kritički osvrnuti na ono što se moglo bolje učiniti – kazao je dr. Jukić.

foto: D.I. novagra.hr

 

 

Related Post