Igor Štimac u Lazama

468 0

23. rujan 2011. – Povijesna utakmica između prvoligaša

 Slaven Belupa iz Koprivnice i županijskog prvoligaša Graničara pored spektakularnog događaja jer su domaći nogometaši igrali u šesnaestini Hrvatskog kupa sa jakim prvoligašem, bilo je, kao što to obično biva uz ovakve značajne susreta i izuzetnih gostiju. Pored najvišeg vodstva Slaven Belupa i dožupana Brodsko-posavske županije Davora Vlaovića, bili su visoki gosti iz Zagreba. Iako je po rejtingu i značaju funkcije najviši bio Igor Jukić, dekan zagrebačkog Kineziološkog fakulteta i drugi uzvanici, ipak je najveću pozornost pobudio dolazak najpoznatijeg nogometnog djelatnika Igora Štimca, igrača zlatne Ćirine generacije i još poznatijeg kao svojevremeno neuspjelog kandidata za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Štimac je kao i ostali uzvanici bio gost Mladena Mikolčevića, brigadnog generala HV iz Laza.

Nakon ugodnog zajedničkog boravka i domjenka na privatnom posjedu našem USA-fotoreporteru Ivi Petranoviću Mlađem rado su pozirali za uspomenu jer ih veže dugogodišnje poznanstvo i prijateljstvo.

 

Na slici s lijeva: Zdenko Zečić, Igor Štimac i Mladen Mikolčević na igralištu NK Graničara za vrijeme utakmice Hrvatskog kupa sa prvoligašem Slaven Belupom.

Related Post