IOŠ NOVA GRADIŠKA: Međužupanijsko natjecanje učenika u zanimanjima vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije

2519 0

NOVA GRADIŠKA – Danas se u Industrijo-obrtničkoj školi Nova Gradiška održava 16. međužupanijsko natjecanje učenika u zanimanjima vodoinstalater i instalater grijanja i klimatizacije. Sudjeluju najbolji učenici i njihovi mentori iz sedam županija.

Na otvaranju ih je pozdravio prof. Mijo Matošević, predsjednik povjerenstva i ravnatelj škole domaćina, koja se proteklih godina u kontinuitetu dokazala kao izvrstan domaćin i organizator međužupanijskih i državnih natjecanja učenika strukovnih škola. Upoznao ih je s dugom tradicijom obrazovanja za strukovna zanimanja u Novoj Gradiški.

Učenici će u teoretskom i praktičnom zadatku pokazati što su radili i naučili u svom školovanju, a najbolji će izboriti plasman na državno natjecanje koje će se održati 2. i 3. svibnja u Splitu. Domaćin će biti Obrtna tehnička škola Split.

Uz Industrijsko-obrtničku školu Nova Gradiška organizatori ovog natjecanja su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Društvo za strukovno obrazovanje i Brodsko-posavska županija.

Related Post

PODVOĐENJE I ODNOŠAJ S DJETETOM

Autor - 17/01/2013 0
SLAVONSKI BROD, 17. siječanj 2013. – Policijski službenici su u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom Slavonski Brod proveli kriminalističko istraživanje…