IZ NOVOGRADIŠKOG GODIŠNJAKA 2020.: Otvoren sportski centar i obavljena energetska obnova doma

861 0

Ljupinci nisu krili zadovoljstvo 22. lipnja 2020. godine na otvaranju sportskog centra. Osim nogometaša zadovoljni su bili rekreativci, posebno mladež i djeca. Sportski centar, s kakvim se može malo koje mjesto pohvaliti, plijeni pozornost na ulazu u mjesto.

Na prigodnom otvaranju uz mještane, članove Mjesnog odbora Ljupina i predstavnike NK „Slaven“ koje je predvodio predsjednik Josip Berić, nazočni su bili predstavnici Grada predvođeni gradonačelnikom Vinkom Grgićem.

Zadovoljstvo nije krio ni gradonačelnik koji je zahvalio Mjesnom odboru Ljupina i Ljupincima na angažiranju i svima koji su dali doprinos u izgradnji sportskog centra koji, kako je naglasio, svima služi na čast. Dodao je da je u Ljupini obnovljena javna rasvjeta, da se radi na energetskoj obnovi društvenog doma i na pripremi projekta izgradnje pješačkih staza za koje Ljupinci često pitaju.

Radove u vrijednosti od 500.000 kuna financirao je Grad Nova Gradiška, a izveli su ih djelatnici gradske tvrtke EkoKong. Osim igrališta za male sportove koje ima rasvjetu i tribine, izgrađena su parkirališta i uređen okoliš.

Odigrana je zanimljiva nogometna utakmica između NK „Slaven“ i Gradske uprave koja je pobijedila rezultatom 5:3.

Energetskom obnovom i obnovom krovišta u 2020. godini nastavljena je obnova mjesnog doma. U 2019. godini su izgrađeni sanitarni čvorovi, a radovi na uređenju interijera planirani su za 2021. godinu. (Foto Radio NG, Jakša Samardžić)

Related Post

BURZA RADA U KOLOVOZU

Autor - 17/09/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 17. rujan 2014. – Krajem kolovoza 2014. u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje registrirane su 13274 nezaposlene osobe na…