IZBORI U HRVATSKOM CRVENOM KRIŽU

308 0

NOVA GRADIŠKA, 9. studeni 2016. – U Hrvatskom crvenom križu ova je godine izborna godina. Tako je sinoć, pod predsjedanjem Franje Pavlovića, izabran novi saziv Odbora, Mjesnih odbora Grada Nova Gradiška,

na mandat od naredne četiri godine.

Za predsjednicu Odbora izabrana je Zrinka Ferenčina, a za zamjenika Mato Modrić.

Zastupnici u Skupštini Gradskog društva CK Nova Gradiška su Marija Guberović, Mato Modrić, Mario Borojević, Zrinka Ferenčina i Franjo Samardžić.

U Odbora, Mjesnih odbora Grada Nova Gradiška izabrani su Miroslav Petrović i Zlata Ivanišević iz MO Prvča, Ivan Španić i Danijela Begović iz MO Ljupina, Željko Ivanović i Stjepan Jurašinović iz MO Kovačevac, Franjo Samardžić i Antun Šebalj iz MO Jug, Marija Guberović, Zrinka Ferenčina i Anka Štivičić iz MO “Zrinski Frankopan“, Franjo Pavlović i Mario Borojević iz MO Urije, Nevenka Bjelić i Valentin Jelinić iz MO „Ban Josip Jelačić“, Mato Modrić, Blaženka Martinović i Drago Pauković iz MO „Ljudevit Gaj“.

Dodajmo da će Skupština Gradskog društva CK Nova Gradiška ubuduće brojati 17 članova od kojih će 10 biti iz općina novogradiškog kraja, 5 su iz Odbora, Mjesnih odbora Grada Nova Gradiška, a po jedan predstavnici Dobrovoljnih davatelja krvi i Mladeži Crvenog križa.

Related Post