IZVRSTAN POLICAJAC I SPORTAŠ ŠALJE SNAŽNU PORUKU

944 0

SLAVONSKI BROD – U prepunoj Koncertno kazališnoj dvorani „Ivana Brlić Mažuranić“, u Slavonskom Brodu, u nedjelju je premijerno prikazan autobiografski dokumentarac pod nazivom „Smije li ratnik plakati“, i to pred mnoštvom koje nije moglo zadržati suze.

Glavni akter dokumentarca je policijski službenik Policijske uprave brodsko-posavske Krešimir Šimić, koji je 1992. godine, s tri i pol godine, ostao bez oca u Domovinskom ratu. Visoko motiviran, u znak sjećanja na svog pokojnog oca, te u čast svim poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, Krešimir se odlučio na nesvakidašnji pothvat, trčati dionicu od Zagreba do Vukovara, u dužini od 350 kilometara. Cilj je Ovčara gdje se poklonio žrtvama Domovinskog rata.

Promocijom ovog dokumentarca, odličan policajac, te isto tako izvrstan sportaš, Krešimir Šimić-Šima, poslao je svima snažnu poruku. Između ostaloga, vrlo često sudjeluje u sportskim natjecanjima, i onima koji iziskuju velike napore, nižući odlične rezultate, te tako promiče zdrav način života. Uzor je ne samo radnim kolegama, već i mlađim naraštajima.

Related Post

ŽUPANIJA DODIJELILA 16 STIPENDIJA

Autor - 04/04/2011 0
SLAVONSKI BROD, 4. travnja 2011. – Brodsko-posavska županija dodijelila je za 2011. godinu, odnosno akademsku 2010/2011. , 16 stipendija za područje…