Jedrilica sletjela na stablo

480 0

SLAVONSKI BROD, 16. listopada 2018. – Jučer, 15. listopada, oko 16,25 sati, u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj,  zaprimljena je dojava, da je na području vodocrpilišta na Jelasu, u Slavonskom Brodu, došlo do nezgode prilikom slijetanje jedrilice, koja je završila na jednom stablu, na visini oko pet metara.
Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, potvrdivši istinitost dojave. Utvrđeno je da muška osoba koja je upravljala jedrilicom nije ozlijeđena, te je uz pomoć djelatnika Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod , izvučena na sigurno.
Policajci su također odmah pozvali Hitnu pomoć, čija intervencija nije bila potrebna, obzirom da u ovom događaju nema ozlijeđenih osoba.
Policijski službenici  Policijske postaje Slavonski Brod, osigurati će mjesto događaja do sutra (16. listopada), kada će se s početkom u  9 sati, uz nazočnost istražitelja za zrakoplovne nesreće iz Zagreba, obaviti očevid.

Related Post

Novo lice stare ljepotice

Autor - 12/11/2018 0
Autor Franjo Samardžić NOVA GRADIŠKA, 12. studeni 2018. – Iza skela vidi se nova fasada zgade Općinskog suda. Zajedno s…