INTERVENTNI POLICAJAC KREŠIMIR ŠIMIĆ, POBJEDNIK JE ULTRAMARATONA ZAGREB – VUKOVAR

438 0

Foto: udhos-zagreb.hr

SLAVONSKI BROD – I ove godine, Krešimir Šimić, policijski službenik Interventne jedinice policije, Policijske uprave brodsko-posavske, sudjelovao je na 17. Memorijalnom ultra- maratonu Zagreb – Vukovar i pritom odnio pobjedu.

Krešimir Šimić, odvažio se na utrku u trajanju od pet dana, u dužini od 344 kilometra, te je pobjednik četiri od pet dionica ultra-maratona od Zagreba do Vukovara. Radi se o ruti koja je najduža i najzahtjevnija, ne samo u Hrvatskoj, već i u ovom dijelu Europe. Ovako izvrsnom rezultatu, doprinijela je izuzetna psiho fizička sprema interventnog policajca Šimića, koji plijeni pozornost svojim postignućima i vrhunskim rezultatima u sportu.

Svih pet dana utrke, natjecatelje je pratilo lijepo i sunčano vrijeme. Po dolasku na cilj, na Ovčaru, natjecatelji i organizatori su položili vijence i zapalili lampione, u znak sjećanja na poginule hrvatske branitelje u Domovinskom ratu. Natjecateljima su uručene zaslužene medalje i priznanja.

Related Post

KRAĐE I KRIVOTVORENJE ISPRAVE

Autor - 26/09/2017 0
NOVA GRADIŠKA / SLAVONSKI BRO0D, 25. rujna 2017. – Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, proveli su kriminalističko istraživanje nad…