JOŠ JEDNA INTERNETSKA PREVARA

560 0

SLAVONSKI BROD 7. studeni 2013. – Jutros, oko 8 sati, 46-godišnjak je policiji prijavio prijevaru. Naime, 46-godišnjak je tijekom listopada putem interneta pronašao oglas u vezi prodaje traktora.

Potom je ostvario kontakt, e-mailom dogovorio kupovinu, te uplatio dogovoreni iznos u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Smatra da je prevaren, obzirom da je početkom studenoga istekao rok isporuke traktora, na pozive i e-mailove mu nitko ne odgovara, a internet stranica na kojoj se nalazio kontakt i oglas, obrisana je. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad u cilju utvrđivanja činjenica i pronalasku počinitelja kaznenog djela.

 

NATOČIO BENZIN I „ZABORAVIO“ PLATITI – Policijski službenici su jučer dovršili kriminalističko istraživanje na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe. Pritom su utvrdili da je 26-godišnjak (sa područja Osječko-baranjske županije), dana 17. listopada, oko 18.40 sati, na benzinskoj postaji u Okučanima, u osobni automobil natočio oko 40-tak litara goriva, odvezavši se, a da nije platio račun. Policija je oštećenu pravnu osobu upoznala sa pravom pokretanja privatne tužne sukladno odredbama Kaznenog zakona. O spomenutom događaju upoznato je državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

 

ŠVERC CIGARETAMA – Policija je jučer pretražila prostorije koje koristi 51-godišnjak, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine. Pronađeno je i oduzeto 375 kutija raznih cigareta s nadzornim markama Ministarstva financija Bosne i Hercegovine. Cigarete su potom prodavane u ugostiteljskom objektu u Slavonskom Brodu. Policijski službenici protiv osumnjičenih 51-godišnjaka i 33-godišnjakinje podnose kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Related Post

POLICIJSKA 24 SATA

Autor - 14/05/2015 0
SLAVONSKI BROD, 14. svibanj 2015. – Dana 13. svibnja, oko 19 sati, na području općine Garčin, 65-godišnjak je unutar dvorišta…

PRONAĐEN MRTAV MUŠKARAC

Autor - 04/05/2017 0
SLAVONSKI BROD – Jučer 3. svibnja, oko 17.05 minuta, policija je zaprimila dojavu da je u obiteljskoj kući u Sl.…

PROMETNA NESREĆA

Autor - 01/03/2012 0
STARO PETROVO SELO, 1. ožujak 2012. – Noćas oko 1,25 sati u Starom Petrovom Selu se dogodila prometna nesreća u…