KNJIGA POEZIJE: Mladen Burnać snima dokumentarno-glazbeni film o novom albumu

427 0

Kantautor Mladen Burnać, snima dokumentarno-glazbeni film o novom albumu, naziva  Knjiga poezije. Snimanje je započelo prije par dana, u elitnom zagrebačkom Westin hotelu.

 

U pitanju je film u kojemu će biti predstavljene nove pjesme, te razgovori sa suradnicima na albumu – sve samim vrhunskim domaćim glazbenicima. To su: Matija Dedić (klavir), Branimir Mihaljević (klavir), Doris Karamatić (harfa), Matej Mihaljević (violina), Ivica Premelč (saksofon), Đuli Alimoski (fluta)te Dragomir Herendić, virtuoz na gitari i aranžer albuma. Mladen je autor glazbe i stihova na svih 15 pjesama.

U filmu se pojavljuje i glumica Mila Elegović, te vrhunska balerina Leda Šeparović (živi i radi u Rusiji, a koja je ujedno i jedina hrvatica koja nastupa u slavnom Mikhailovskom teatru u Sankt Peterburgu.

Album (10.ti u karijeri), izići će zajedno sa izlaskom i filma, krajem listopada. Redatelj je Marko Dimić. Mladen tako postaje i prvi domaći izvođač, koji je snimio film za još neobjavljeni album.

Related Post

Vinkovo u Starcima

Autor - 22/01/2017 0
STARCI – Tradicionalno   okupljanje   petrovoselskih  vinogradara i njihovih prijatelja, ljubitelja vina i narodnih običaja, te  štovatelja sv. Vinka održano je…

DAN BIJELOG ŠTAPA

Autor - 16/10/2012 0
SLAVONSKI BROD, 15. listopada 2012. – Obilježavajući Dan bijelog štapa prilika je ukazati na potrebe i probleme slijepih i slabovidnih…